SHE weekend

THEMA: HEMELSE VREUGDE

26 en 27 juni

Van harte welkom!

EEN ONTSPANNEN WEEKEND WEG SAMEN MET ANDERE VROUWEN IN KRACHT, KWETSBAARHEID EN VREUGDE

 

Heb je zin in een ontspannen weekend weg op een prachtige locatie? Heb je behoefte aan verdieping in je geloofsleven en het delen van je geloof met andere vrouwen? Dan is dit weekend iets voor jou!

Programma

Op een unieke locatie in Rheden op de Veluwe genieten we met elkaar van creatieve en inhoudelijke workshops, boeiende lezingen van Jorieke Eijlers (Groot Nieuws Radio) en Mirjam Kollenstaart (Predikant GK Ottoland) en een overheerlijk driegangendiner. Het belooft een afwisselend en inspirerend programma te worden, waarin ook voldoende ruimte is voor ontspanning.

Thema

Tijdens het weekend staan we stil bij het thema: ‘Hemelse Vreugde’.
Paulus zegt in de Bijbel: “Laat de Heer uw vreugde blijven; ik zeg u nogmaals: wees altijd verheugd”. Een duidelijke, maar toch best ingewikkelde opdracht, zeker in moeilijke perioden maar ook in ons vaak ‘makkelijke’ leven. Hoe kunnen we in ons dagelijks leven meer van Gods vreugde ervaren en Hem dienen in Zijn Hemelse Vreugde onafhankelijk van onze emoties?

 

Tickets

Voor dit geheel verzorgde weekend betaal je €150,- per persoon. Dit is inclusief overnachting, workshops, lezingen, ontbijt/lunch/luxe diner en parkeren. Het programma start vrijdag rond 16.00 uur tot zaterdagmiddag 17.00 uur.

 

Wij tellen af!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)