SHE ZWOLLE

Bernice en Debora zijn initiatiefneemsters van SHE in Zwolle. Zij volgden ons op social media en na het bezoeken van een event in Gouda waren zij overtuigd om SHE ook in hun stad te organiseren. Inmiddels zijn Marcia en Naomi ook aangehaakt. Zij hebben als team het verlangen om vrouwen uit Zwolle bij elkaar te brengen en events te organiseren waar ruimte is voor geestelijke opbouw en groei. Graag stellen we dit geweldige team van vrouwen aan jullie voor.

Op woensdag 22 mei is er een eerste SHE event in Zwolle.  Wil je hierbij aanwezig zijn of meer informatie? Klik dan hier

De eerste SHE Zwolle wordt georganiseerd in Het Refter, middenin het centrum van deze mooie stad. Wil jij meedenken met het team in Zwolle of wil je op een andere manier betrokken zijn bij dit initiatief? Stuur ons dan een e-mail via info@she-event.nl

HET TEAM

Marcia van de Werf

Marcia van de Werf

Organisatie en gastvrouw

In 2017 begon God tot mij te spreken over de vrouwen en identiteit. Over hoeveel behoefte er is  aan bevestiging en hoeveel vrouwen verlangen hiernaar. God vertelde mij steeds dat ik iets mocht doen om vrouwen te helpen in de zoektocht naar zichzelf en naar Hem. Een jaar later heb ik gehoor gegeven aan SHE en ben ik in Gouda geweest voor een avond.

Welke vrouw uit de bijbel inspireert jou?

Ik word erg geïnspireerd door Esther! Door strategisch te denken en liefdevol te handelen heeft ze haar volk gered. Prachtig!

Wat is jouw droom voor (christelijke vrouwen) in Nederland?

Mij droom is dat vrouwen in Nederland een zo intieme relatie met God ontwikkelen zodat ze dit aan hun partners, kinderen en vrienden kunnen doorgeven. Ik geloof dat vrouwen de geestelijke basis zijn voor verandering.
Bernice de Wind

Bernice de Wind

Organisatie en gastvrouw

Ik vind het zoveel kracht hebben wanneer alle kerkmuren wegvallen en vrouwen opgebouwd mogen worden. Dat vind ik het mooie aan SHE. Het is niet belangrijk waar je vandaan komt. Jij mag er zijn als persoon wie je bent. Met elkaar en voor elkaar.

Welke vrouw uit de bijbel inspireert jou?

Rachab vind ik een moedige vrouw omdat zij op het moment dat het nodig was, loog om het volk van God te redden. Iets wat niet een makkelijke keuze is, maar veel moed laat zien.

Wat is jouw droom voor (christelijke) vrouwen in Nederland?

Mijn grootste droom is dat alle vrouwen door de drukte heen, soms heel even stil gezet mogen worden. Dat ze geraakt mogen worden door de liefde van God  en Zijn aanwezigheid mogen ervaren. En dat we met elkaar mogen groeien in geloof.

Naomi Tan

Naomi Tan

Organisatie en gastvrouw

Een paar van mijn mooiste herinneringen zijn die met vriendinnen. Samen dingen ondernemen, uren kletsen, maar ook delen waar je je diep van binnen mee bezighoudt. Dat is waar ik van geniet, van opbloei en waar mijn vriendschappen hechter van worden. En dat is wat ik in SHE zie: samen met andere vrouwen elkaar ontmoeten en God ontmoeten. Zodat zulke avonden ook bij mogen dragen aan die mooie herinneringen.
Welke vrouw uit de bijbel inspireert jou ?
Voor mij is Ruth een inspirerende vrouw omdat zij vol vertrouwen op God in het leven staat. Het roept bij mij de vraag op wat ik zou doen als ik in haar schoenen sta, en elke keer weer besef ik me hoe sterk haar geloof was. Een prachtig voorbeeld om te volgen!
Wat is jouw droom voor (christelijke) vrouwen in Nederland?
Mijn droom is dat we echt mogen zijn wie we zijn. En ik hoop dat dat een ontdekkingstocht mag zijn die we samen met God en met elkaar mogen maken om daarin steeds dichter naar Hem toe te groeien en dat God zo zichtbaar mag worden in ons leven.

Debora van den Heuvel

Debora van den Heuvel

Organisatie en gastvrouw

Ik vind het tof om bij SHE betrokken te zijn omdat we dit missen in Zwolle. Een avond uit voor alle christelijk vrouwen zonder dat het uit maakt waar je vandaan komt of bij welke kerk je hoort. Daarnaast vind ik het heerlijk om alle touwtjes in handen te hebben en hard te werken voor een fijne avond voor anderen.
Welke vrouw uit de bijbel inspireert jou ?
Ruth inspireert mij omdat ze: vastberaden is, ze los durft te laten en vooral al haar vertrouwen op God te stellen. Ze maakt moeilijke dingen mee en toch gaat ze door met haar grote vertrouwen in god.  Ik geloof dat we hier nog zoveel van mogen leren en vooral op Gods leiding mogen vertrouwen. Hij leidt ons, kijk maar naar hoe hij Ruth geleid heeft.
Wat is jouw droom voor (christelijke) vrouwen in Nederland?
Mijn droom voor elke vrouw in Nederland is dat ze elke dag weer mag beseffen hoe mooi en bijzonder ze is. Iedere vrouw is van waarde. Juist door SHE hoop ik dat vrouwen elkaar mogen ontmoeten en mogen bemoedigen in geloof en kostbaarheid.