OVER SHE

 SHE is een platform voor vrouwen om elkaar te ontmoeten, te inspireren en samen geestelijk te groeien. Het idee voor SHE komt voort uit een bijbeltekst uit Spreuken 31:25: ‘Uit haar verschijning spreken kracht en waardigheid, de dag van morgen ziet ze lachend tegemoet.’ 

We mogen vanuit kracht en waardigheid leven, zodat we onszelf en elkaar zien vanuit de ogen van onze Schepper. Wij geloven dat we door middel van het ontmoeten van anderen vrouwen elkaar kunnen bemoedigen en inspireren in geloof en waardigheid. 

WAAROM SHE

In de drukte van werk, gezin en relaties worden we allemaal geleefd. Soms hebben we momenten nodig om bij te tanken en nieuwe inspiratie op te doen. Een cappuccino drinken, een inspirerende stedentrip of een borrel met vriendinnen. Met SHE organiseren we, zonder winstoogmerk, verschillende events die gericht zijn op een leven in rust, balans en geloof.

LISETTE

SHE is drie jaar geleden opgezet door Lisette die droomde van inspirerende en interkerkelijke events voor vrouwen. Vooral dat interkerkelijke is een belangrijk onderdeel bij de events. Het is bijzonder om te zien dat er allerlei verschillende kerkelijke en niet-kerkelijke achtergronden bij elkaar komen. Het zorgt voor een hele dynamische sfeer.  

De tekst uit Spreuken 31:25 was een inspiratiebron voor Lisette en het ontstaan van SHE.

We mogen leven vanuit kracht en waardigheid waarin ruimte is voor kwetsbaarheid. Kwetsbaarheid bij vrouwen wordt vaak gezien als zwakte, maar het is juist iets moois waardoor in relaties ruimte komt voor emotie en groei. Het is mijn verlangen om vrouwen te bemoedigen vanuit Gods liefde om kwetsbaarheid onderdeel te laten zijn van hun identiteit’.

BOUW MEE AAN SHE

Wil jij meebouwen aan een generatie van vrouwen die leeft vanuit kracht en waardigheid in hun relatie met God en hun omgeving? Word dan member van SHE.