GEBED

Pray on it, pray for it , pray through it
Persoonlijk gebedGebedspunten

online Gebedsgroepen

Heb jij een verlangen om je gebedsleven te verdiepen? Wil je samen met anderen vrouwen samen bidden voor en met elkaar? Dat kan! SHE wil vrouwen verbinden en samen brengen in kleine gebedsgroepen. Onze gebedsgroepen bestaan uit 3/4 vrouwen die elkaar (twee) wekelijks ontmoeten via videobeeld. Er is ruimte om naar elkaar te luisteren en samen voor gebedspunten te bidden. Eén van onze bidders is onderdeel van de groep en leid het gebedsmoment. We streven naar +/- 45 minuten gebedstijd met elkaar.

Join us!

 Laat jouw gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan contact met je op over de mogelijkheden voor de gebedsgroepen.

15 + 1 =

Samen delen, samen bidden

De wereld staat behoorlijk op zijn kop. Er gebeurt zoveel om ons heen en ons eigen leven verloopt ook anders dan normaal. Het doet ons weer beseffen dat God de hoop van de wereld is. Hoe fijn is het dat we altijd tot Hem kunnen bidden en onze zorgen bij Hem neer kunnen leggen? Het gebed is zo’n prachtig en krachtig middel! Heb jij gebedspunten of dankpunten? Dinsdag 16 juni om 19.30 uur komt ons gebedsteam (virtueel) bij elkaar om te bidden voor dingen die ons bezighouden in deze periode.

Heb jij gebedspunten? Vul deze hieronder in.

2 + 2 =

Ons gebedsteam komt (virtueel) bij elkaar om te bidden

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

”IK LUISTER”

Jullie zullen Mij aanroepen en tot Mij bidden, en Ik zal naar jullie luisteren. Jeremia 29 

persoonlijk gebed

We geloven dat iedereen gebed nodig heeft en dat het goed doet om dit samen te doen, daarom kan je voor alles telefonisch gebedstijd ontvangen. Voorbeelden waarvoor je zou kunnen bellen zijn dat je je zorgen maakt wat het Corona-virus doet in je werk, je relatie of in je eigen gezondheid of die van familie. Misschien zie je God niet meer in de dingen die nu gebeuren en wil je graag met een ander Hem zoeken. Ook kan het zijn dat je met heel andere dingen worstelt: je hebt een bijbeltekst gelezen en je begrijpt niet wat God hier in zegt, je zoekt naar antwoorden op vragen over werk of relatie of je draagt een groot verdriet bij je wat je in Gods handen wil leggen.

wil je gebed ontvangen?

Eén van onze bidders belt je graag om een gebedsafspraak te maken. Laat hieronder jouw gegevens achter en iemand van het gebedsteam neemt contact met je op. 

5 + 5 =