03okt2019

Eline Hoogenboom | Leven vanuit vertrouwen

Van 7.30 pm tot 10.30 pm

bij WILLEMSSTRAAT 33 (JORDAAN)

€15,00

SHE events / info@she-event.nl

Op 3 oktober organiseren wij een eerste event in Amsterdam! Hoe leuk is dat? We zijn volop bezig met de voorbereidingen en kijken uit naar een inspirerende en opbouwende avond. De avond heeft als doel om vrouwen uit de stad Amsterdam en omgeving bij elkaar te brengen, geestelijk op te bouwen en om elkaar te inspireren en bemoedigen. We zingen met elkaar, luisteren naar een lezing en kletsen na over het thema tijdens de ladiesborrel.

Het thema van de avond is: leven vanuit vertrouwen. Soms lijkt het alsof we allemaal zoeken naar geluk. Tijdschriften staan er vol mee en hebben elke week weer een nieuw antwoord. Onze maatschappij heeft bedacht dat het leven maakbaar is, maar bijna iedereen weet uit eigen ervaring dat dat niet zo is. Maar als het leven niet draait om gelukkig worden of de betere versie van onszelf, waar draait het dan wel om? Leven vanuit dankbaarheid en het loslaten van het zoeken naar geluk biedt heel veel. God vraagt van ons dat we Hem vertrouwen, (juist) ook als het moeilijk is. Jezus had ook wonden en poetste die niet weg. Hij laat zelf zien dat een leven op aarde niet zonder striemen en wonden gepaard gaat en is daarin zelf een voorbeeld. Hij staat naast ons en gaat voor ons uit. Jij bent genoeg voor Hem. Hoe komen we los van onze maakbare levenswijze? En als we vanuit Zijn genade kijken naar geluk, wat verandert dat in onze levensstijl?

Eline Hoogenboom (34) is graag eerlijk over het leven met vallen en opstaan. Ze deelt, zowel in reallife als op instagram, haar onzekerheden en twijfels. Haar missie is vrouwen laten zien dat een niet perfect leven met God echt de moeite waard is! Daarover schreef ze ook het boek “Notsoperfect”. Eline is als zelfstandig ondernemer werkzaam als adviseur concept, community en content voor organisaties en helpt vrouwelijke ondernemers meer uit hun bedrijf te halen. Ze is ook hoofdredacteur van het tijdschrift Jente.

Wil je een ticket bestellen? Klik dan hier

Er zijn 50 plaatsen beschikbaar.