EEN CHRISTELIJK PLATFORM VOOR EN DOOR VROUWEN

Events

A night out

Wat kun je verwachten?

Een avondje uit met een inspirerende lezing, aanbidding, een goed gesprek en geestelijke opbouw. Wij organiseren (als de maatregelen het toelaten) events voor vrouwen waar ontmoeting en geloofsverdieping centraal staat. Dit allemaal onder het genot van goede koffie, gebak en aansluitend een gezellige ladiesborrel.

over de evenementen

Op dit moment organiseren wij onze events in een aantal steden in Nederland: Amsterdam, Gouda en Rotterdam. Deze steden hebben een eigen team van 4-6 vrouwen die een groot gedeelte van de organisatie op zich nemen. 

Het programma van een SHE avond bestaat uit het samenzang onder begeleiding van een professioneel muziekteam, een inspirerende lezing en geloofsgesprekken samen met anderen vrouwen. 

Onze bezoeksters zijn vrouwen in de leeftijd van 25 – 50 jaar en komen uit verschillende kerkgemeenschappen. Vrouwen uit pinkstergemeenten, uit de hervormde en/of gereformeerde kerk. Deze interkerkelijke opkomst en diversiteit in leeftijden zorgen voor een unieke en dynamische sfeer tijdens onze events.

Evenementen

SHE