EEN CHRISTELIJK PLATFORM VOOR EN DOOR VROUWEN

Algemene Voorwaarden

Betaling

Alle genoemde prijzen in onze webwinkel zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Betalen bij SHE is uitsluitend mogelijk via iDeal.

iDeal

iDeal een veilige en gemakkelijke manier van betalen in de vertrouwde bankomgeving, waardoor SHE de bestelling snel af kan handelen. Onze betalingen per iDeal lopen via Mollie. Zodra wij je betaling hebben ontvangen starten wij met de productie.

Verzending

Verzending geschiedt via Post NL / My Parcel en is uitsluitend mogelijk in Nederland. Voor brievenbuspost in Nederland hanteren wij € 2,95 en voor pakketpost €6,95.

Levering

Onze producten worden met de grootste zorg verpakt en verzonden. Brievenbuspost en pakketten worden binnen Nederland over het algemeen binnen 1 à 2 dagen werkdagen afgeleverd.

Alle bestellingen worden met zorg netjes verpakt. Toch kan het voorkomen dat jouw bestelling beschadigd is tijdens het vervoeren. Neem in dit geval binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op.

Algemene Voorwaarden

Website: www.she-event.nl
E-mail: info@she-event.nl
Telefoon: 06-45432112
KvK nummer: 74490079
IBAN nummer: NL35ABNA 0861 1927 02

Bij het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met de onderstaande Algemene Voorwaarden.

Toepasselijkheid

• Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van SHE zijn deze algemene voorwaarden van toepassing, tenzij SHE zich schriftelijk met andere voorwaarden akkoord verklaart.
• Aan eventueel overeengekomen afwijkingen kun je geen rechten voor toekomstige transacties ontlenen.
• Het accepteren van een aanbieding en het doen van een bestelling houdt in dat je de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.

Prijzen

• Alle prijzen op onze website staan in Euro’s vermeldt en zijn inclusief BTW.
• De verzendkosten bedragen € 2,95 voor brievenbuspost en € 6,95 voor pakketpost
binnen Nederland. Alle bestellingen worden via My Parcel verstuurd.

Bestellingen en leveringen

• Na het plaatsten van jouw bestelling via de website ontvang je een bevestiging per e-mail.
• SHE levert artikelen uitsluitend na ontvangst van betaling.
• Na ontvangst van betaling worden de artikelen verstuurd naar het door jou opgegeven adres.
SHE streeft ernaar alle bestellingen binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden.
• SHE is niet aansprakelijk voor vertragingen die worden veroorzaakt door My Parcel.
• SHE is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen.
• Alle bestellingen worden door ons met zorg netjes verpakt. Toch kan het voorkomen dat jouw bestelling beschadigd is tijdens het vervoeren. Neem in dit geval binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op.

Evenementen

Annulering en annuleringskosten

Wij behouden ons het recht voor om een programma te wijzigen en bij onvoldoende aanmeldingen te annuleren. Bij annulering door SHE krijgt u uw geld volledig terug. Als u zelf uw deelname annuleert tot 5 dagen vóór aanvang is dit geheel kosteloos. Bij annulering na deze 5 dagen voor aanvang én bij onderbreking van het programma wordt het gehele bedrag geïncasseerd.

Wij verzoeken u vriendelijk om per e-mail te annuleren via info@she-event.nl

 

Betalingsmogelijkheden

• De overeenkomst tot koop en verkoop komt tot stand op het moment dat je het aanbod aanvaardt en je voldoet aan de daarbij gestelde voorwaarden. Zolang de ontvangst van deze aanvaarding niet per e-mail is bevestigd, kan de klant de overeenkomst ontbinden.
• Het verschuldigde bedrag kan uitsluitend worden betaald via iDeal.

Aansprakelijkheid

• SHE aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten van SHE.

Privacy

• SHE respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verstrekt, vertrouwelijk wordt behandeld. Jouw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling.
• De gegevens worden nimmer aan derden ter beschikking gesteld, tenzij die betrokken zijn bij het uitvoeren van jouw bestelling.

Auteursrecht & Copyright

• Het auteursrecht van de foto’s die op de website van SHE staan, zijn van verschillende professionele fotografen. Er mogen dan ook geen foto’s, zonder toestemming, van de website gehaald of gebruikt worden.
• SHE heeft het recht om foto’s die gemaakt zijn van bestelde artikelen, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding. SHE vraagt altijd toestemming aan de klant en geeft tijdens de evenementen duidelijk aan dat er foto’s gemaakt worden.

Toepasselijk recht

• Op de overeenkomst en deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.